...
POST No. 21640
EX 106 Problem (It's gone without any signs and reasons)
2009-07-29 00:20:00
At the first time, I connected 18V and controlled the EX 106 as well at the free load by USB2Dynamixel and its program. Then I added the load about (1kg x 40 cm) and controlled it to move a few times and then suddenly  it lost control and I've no longer searched it by Dynamixel program. It 's gone without any signs even sound, heat, smoke or smell. After that,it doesn't have a LED light when I inserted connector on it. I'd like to know how you can support the warranty after sales or how I can check or fix it by myself.   For more information, I bought three EX106s, four RX64s, four RX28s, six RX10s and many items of accessories from you and I will buy them more if the prototype works. Please help me to solve this problem. I am looking forward to receiving your answer.
2009-07-29 00:20:00
2009-07-29 20:25:00 Amon
Dear Robotis, Why did it easy to damage although I used it regularly and same condition as the other Dynamixels I have? By the way, I bought them from USA but now I am in Thailand. Please suggest me how I will send it to repair. Could you send some parts and teach me to repair? Regards, Amon
2009-07-29 20:25:00
Edit Delete
2009-08-16 19:16:00 Amon
***
2009-08-16 19:16:00
Edit Delete
2009-09-14 15:07:00 ROBOTIS
Please download the latest Dynamixel SDK which was recently updated in DOWNLOAD to solve the problem.Thanks, Amon for your help in finding this problem.ROBOTIS
2009-09-14 15:07:00
robotis
Reply
웹에디터 시작 웹 에디터 끝