...
POST No. 2406810
BT-210 and OpenCM-904 connection issue
2018-05-17 05:58:01 roboteer

Hello there,


I am having a strange issue with using BT-210 and an OpenCM-904 (as a MINI) when using the MANAGER tool (V. 2.2.3) and the MOTION tool (V. 2.4.11):

1)  MANAGER & MOTION can see the COM ports associated with the BT-210 OK, but I always got semaphore timeout, thus could not connect via BT-210 at the end.

2)  If I used LN-101, then MANAGER can see the OpenCM-904 fine and I could get its firmware updated as normal.

3)  I also used EDBOT software with this BT-210/MINI configuration, and EDBOT has no problem connecting via this particular BT-210 module.


So what do you think is the issue?  May be make MANAGER & MOTION wait a little bit longer before giving up on connecting via a BT-210?  I am using Windows 10 build 1830.


Many Thanks!

2018-05-17 05:58:01
Chi Thai
2018-05-17 09:25:01 Will Son

Hello Roboteer,

I'll get back to you as soon as I hear from our engineer.

Thank you for the inquiry and your patience.

2018-05-17 09:25:01
Will Son
2018-05-24 15:07:49 Will Son

It seems like there's a collision between recent Windows update.

Check if you have "Update for Microsoft Windows (KB4100403)" update from Control Panel > Programs and Features > View installed updates.

One of our developers reported that removing this update re-enabled BT-210 connection.

Thank you.

2018-05-24 15:07:49
Will Son
2018-06-01 08:57:08 Chi Thai

Hello there.


No I do not have that Windows Update on my system.  


Later.


2018-06-01 08:57:08
Chi Thai
Reply
웹에디터 시작 웹 에디터 끝