...
POST No. 2406920
Darwin OP2 Robot
2018-08-02 10:52:05 Allie

The robot usb port has no power,

The robot does not start properly

The power indicator is not lit when the mouse is plugged into the usb port.

HD port hdmi connected HD display no signal

2018-08-02 10:52:05
Allie
2018-08-03 08:54:25 Will Son

Hi,


Which power source did you use? (Battery or SMPS?)

If you were using SMPS, what was the output voltage of the SMPS?

If possible, please take a video and share it to us.

Thank you.

comment
2018-08-03 20:18:13 Allie
Darwin op2 robot can be powered normally with SMPS
Use battery to supply power normally
However, the robot does not start normally, the USB has no power, and the USB mouse is flashed on the robot and there is no power.
The HDMI HD port is connected to the display and there is no signal display.
2018-08-03 20:18:13
Allie
2018-08-03 08:54:25
Will Son
2018-08-03 20:23:49 Allie



 

2018-08-03 20:23:49
Allie
2018-08-06 10:32:58 Will Son

Hello,


Thank you for the picture and additional description.

I'd recommend to replace the Fuse on the power board first.


1. Turn off the robot.

2. Disconnect battery and SMPS.

3. Open the back cover of OP2

4. Replace the fuse.


Then see if there's any damage on the cables and if everything looks fine, try turning on the robot.

Please let us know how it works after replacing the fuse.

Thank you.



 

2018-08-06 10:32:58
Will Son
2018-08-06 11:36:22 Allie

After replacing the fuse, the situation is still the same. I guess it is not the reason that the fuse is short, and the fuse is not blown. The intel board didn't get up.

comment
2018-08-06 13:12:03 Will Son
Thank you for checking the fuse.
It seems like the SBC(Intel board) needs be repaired.
Please request repair service.
Thank you.
2018-08-06 13:12:03
Will Son
2018-08-06 11:36:22
Allie
Reply
웹에디터 시작 웹 에디터 끝